Porodično gnijezdo kao iz bajke: Jennifer Aniston otvorila vrata svog doma i demantovala tračeve o razvodu na najlepši način (FOTO)

Proteklih mjeseci, američki mediji pišu da je braku Jennifer Aniston i Justina Therouxa  došao kraj. Oni na to odgovaraju toplom pričom o svojoj svakodnevnici …

ja2

Već tri godine, glumački par živi u glamuroznoj vili od koje zastaje dah.

– Uspjeli smo da između ovih zidova stvorimo toplu oazu za nas i naše ljubimce. Veliki prozori nam daju obilje svjetla, a kombinacija metalnih i drvenih elemenata mi je posebno zanimljiva. Uživala sam i aktivno učestvovala u sređivanju. Kad o svemu bolje razmislim, da nisam glumica sigurno bih se bavila uređenjem enterijera. To me baš ispunjava – ispričala je Jennifer za magazin Architectural Digest.

ja1

Na imanju koje vrijedi više od 20 miliona dolara dominiraju jednostavne linije, dok su u kući boje oplemenjene i zanimljivim detaljima.

Lični pečat uređenju vile  ovog para dao je i slavni ahitekta Steven Shedley, koji je zaslužan za dizajn domova brojnih slavnih ličnosti.

– Ima nešto uzbudljivo u tome kada birate boje, tkanine kojima ćete se okružiti. Ja sam u tom smislu veoma kreativna. To mi je zaista bio poseban izazov. Justin je, takođe, imao razne prijedloge. Ova kuća je naš dom i naravno da ne treba sve biti samo po mom ukusu – rekla je zvijezda serije Prijatelji.

ja3

Izvor: b92.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti