NIJE VIC: Papagaj otkrio preljubu i vlasnika umalo otjerao u ZATVOR

Navodna afera je izašla na vidjelo nakon što je papagaj počeo da ponavlja fraze koje se koriste za flertovanje pred njegovom ženom, koja takve riječi poprilično dugo – nije čula.

Njoj je već izvjesno vrijeme bio čudan odnos njenog supruga s kućnom pomoćnicom u njihovom domu u Kuvajtu, piše “Al Shahed Daily”. Kada je ptica počela da ponavlja ono što je čula, ona je došla do dokaza i odnijela ih u policiju.

Preljuba je nelegalna u državama Zaliva, a počinitelj je suočen i sa mogućom zatvorskom kaznom.

Da je ptica prihvaćena kao dokaz, preljubnik bi se suočio s ozbiljnom kaznom. Ali na njegovu sreću, vlasti su odlučile da kreštanje ne može biti dokaz na sudu, jer se ne može dokazati da ptica izjave nije čula na TV-u ili radiju. Ptica, zaključili su nije vjerodostojan svjedok i slučaj je odbačen uprkos ženinoj izjavi da sumnja u vjernost muža već duže vrijeme i da se on poprilično unervozi ako ranije neočekivano dođe kući s posla.

Ovo nije prvi slučaj da papagaj ‘izdaje’ vlasnike: jedna ptica je 2006. razotkrila aferu svoje vlasnice Suzi s kolegom s posla. Ptica je ponavljala “Volim te, Geri” pred njenim momkom koji se zvao Kris.

Izvor: blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti