Pogodi ko: Naša pjevačica pokazala nevjerovatne mišiće na leđima (FOTO)

Iako je majka dva dječaka, naša popularna pjevačica uvijek pronađe vremena za trening kako bi uspjela da održi svoju zaista savršenu liniju.

Za svoj izgled uvijek dobija mnoštvo komplimenata mada joj neki zamjeraju da izgleda i premršavo, ali kako kažu ljudima nikada ugoditi.

emina2

Fotografije koje gledate Emina Jahović je objavila na svom Instagram profilu a snimljene su u teretani. U prvom planu su njena mišićava leđa, a ispod slike je i njen simpatičan komentar u kojem kaže: “Sama sebi čuvam leđa.”

Fotografije su nastale tokom njenog ovogodišnjeg odmora koji je sa svojom porodicom provela u Dominikanskoj Republici. Jeste bila na odmoru, ali Emina ni trenutka nije zanemarila svoj izgled.

U januaru će proslaviti svoj 36. rođendan.

Popularna je u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj kao Emina Jahović i Turskoj, gde je poznata kao Emina Sandal i Emina Türkcan.

Njen prvi album (Osmi dan) objavljen je 2002. godine, kada je Jahović imala 20 godina. “Tačka” je njezin prvi singl koji se pušta naveliko u svim velikim klubovima. Četvrtim albumom Jahović definitivno dobija status srbijanske pop super zvijezde. Poslije ovoga Jahović je potpisala ugovor s kućom “Sony Music Entertainment” i počela razmišljati o međunarodnoj karijeri. Muzički su joj uzori pjevač Zdravko Čolić i Alicia Keys.

emina3

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti