Pazite koga primate u kuću: Jednostavni trik otkriva da li je gost unio negativnu energiju!

Postoji nekoliko tehnika kojima možemo utvrditi da li je osoba koja ulazi u naš dom sa sobom donijela negativnu energiju

energy

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši domovi su mjesta gdje se susreću različite energije, što od nas samih, što od članova porodice. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijske probleme i loša osjećanja. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebalo da zauzme 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu sipajte 1/3 hladne vode i 1/3 bijelog sirćeta. Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko ne smije da je dira sljedeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete da odahnete, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ali, ukoliko u čaši primijetite mehuriće ili tečnost postane neprozirna, očigledno je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, prospite tečnost u WC šolju i pustite vodu.

Postupak ponavljajte svaki dan, sve dok tečnost u čaši ne postane bistra.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti