Pamtite ga kao Zumbul-agu, a u najgledanijoj seriji svih vremena je neprepoznatljiv!

Poznatog turskog glumca, Selima Bajraktara, publika na ovim prostorima imala je priliku da upozna kao simpatičnog, ali lukavog Zumbul-agu u seriji “Sulejman Veličanstveni”

sb1

Ova serija koja se prikazivala na TV Pink ali i brojnim drugim televizijama u regionu bila je jedna od najgledanijih na ovim prostorima.

Ovog puta, Selim ima jednu potpuno drugačiju ulogu, u seriji “Zavjet”, a zbog promijenjenog izgleda, mnogi nikada ne bi pogodili da je to upravo popularni Zumbul-aga.

Naime, Selim je za potrebe uloge u seriji “Zavjet”, potpuno promijenio izgled – pustio je bradu, zbog čega je potpuno neprepoznatljiv.

Ovaj popularni glumac u seriji “Zavjet”, koja se nedavno počela prikazivati na TV Pink, tumači glavnog negativca, Zekara Karakaja, koji misli da novcem i uticajem može kupiti sve, pa i ljubav.

Zekar se, uprkos tome što ima suprugu Semu, zaljubljuje u Zuhre Filiz, i ne bira sredstva da je razdvoji od njene ljubavi, Sejita Zahira.

Da li će uspjeti da stane na put Zuhrinoj i Sejitovoj ljubavi, saznaćete u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena, “Zavjet”.

Kroz ulogu pohlepnog Zekara, Selim je još jednom pokazao svu raskoš svog glumačkog talenta, kao i nevjerovatnu sposobnost transformacije. Tursku seriju “Zavjet”, možete pratiti na nekoliko regionalnih TV kuća, a postaje sve popularnija.

sb2

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti