Ovo su najplaćenije filmske zvijezde: Njihove uloge vrijede milione! (FOTO)

Britanski “Independent” je sastavio listu najvećih imena u američkoj filmskoj industriji, čije zarade prelaze cifru od 8 miliona dolara.

gl1

Iako su se u vrhu liste glumaca koji najviše zarađuju našli pretežno muškarci, poput Daniela Craiga, Dwaynea Johnsona i Vina Diesela, na listi najplaćenijih su se svakako izdvojile i pojedine glumice.

gl2

Britanska glumica Emily Blunt našla se na četvrtom mjestu. Publika ju je zavoljela u ostvarenjima “Agenti sudbine” (2011) i “Ubica iz budućnosti” (2012), a za ulogu u najnovijem filmu “Jungle Cruise” (2019) dobit će od 8 do 10 miliona dolara.

gl3

Treće mjesto, rangirano po visini zarade, zauzima Sandra Bullock koja je u filmu “Malci” (“Minions” iz 2015.) pozajmila glas istoimenim crtanim junacima. Za ovaj poslovni angažman plaćena je 10 miliona dolara.

gl4

Odmah iza nje slijedi glumica mlađe generacije, koja je već osvojila Oskara za ulogu u filmu “U dobru i u zlu”. Dvadesetsedmogodišnja Jennifer Lawrence takođe je isplaćena 15 miliona dolara za ulogu u drami “Red Sparrow” koja je trenutno na repertoaru u kinima širom svijeta.

gl5

Na prvom mjestu, kada je riječ o ženama, je američka glumica Anne Hathaway čija se zarada za dugo najavljivani film “Barbie” (koji ćemo gledati 2020. godine) procjenjuje na preko 15 miliona dolara.

Izvor: ddl.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti