Procijenite ženu prema njenoj torbici

Bestseller Kako procijeniti ženu prema torbici rezultat je dvije godine proučavanja ženskih torbica i njihovog sadržaja

torbica

Ženske su torbice beskrajna fascinacija kako žena, tako i muškaraca, pa ne čudi da je knjiga Kako procijeniti ženu prema torbici postala bestseller.

Četrdeset različitih karaktera autorica je uspjela ugurati u četiri glavne kategorije, a počinje s minimalisticama, koje su majstori organizacije i uvijek imaju samo ono što im je potrebno u torbici. Tu će se naći ključevi, mobitel, sunčane naočale (samo ako je sunčano), novčanik i još par sitnica. Uvijek znaju gdje im se šta nalazi, kako u torbici tako i u životu.

Kreativke su osobe koje nose one ogromne torbe pune svega i svačega, za koje vam se čini da su crna rupa po količini stvari koje izađu iz njih kad nešto traže. Tu ima neplaćenih računa, malih termosica s kafom, dječjih igračaka i još gomila drugih stvari.

Ništa me ne može iznenaditi moto je žena koje imaju srednje velike torbe pune stvari, no sve su unutra sa svrhom i razlogom. Tamo se mogu pronaći ukrasi za kosu, rezervni nakit, punjač za mobitel, četkica za zube, rezervne najlonke i slično.

Brižna žena uvijek će u svojoj torbi imati flaster, tablete za glavobolju, bombone, čokoladice i gomilu drugih stvari koje zapravo trebaju drugima, jer uživaju u pomaganju.

Po veličini torbe, podjela je u tri kategorije. Male torbe nose žene kojima ne treba puno stvari, prijatelja ili novca da bi bile sretne. Dovoljan je uski krug pravih prijatelja kojima je stvarno stalo do njih.

Torbe srednje veličine nose žene kojima je potreban osjećaj sigurnosti i koje se vole dobro informisati prije bilo koje odluke. Glamurozne torbe srednje veličine nose samouvjerene žene koje su otvorene prema novim poznanstvima i iskustvima.

Za kraj, velike torbe nose žene raznolikih interesa koje vole učiti nove stvari. Modele koji se nose u ruci nose odgovorne žene, rođene liderke, a one preko ramena su za žene koje su sjajni organizatori.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti