Ova super-jahta je toliko brutalna da ima i vlastitu plažu! Gledajte i maštajte … (FOTO)

Nismo baš neki ljubitelji jahti iz čistog razloga što ih nikada nismo i nikada nećemo sebi moći priuštiti, ali da kojim slučajem saznamo da nam je bogati stric iz Amerike ostavio poslovno carstvo vrijedno gazilion dolara, po neki milion bismo sigurno dali za nekakav maleni brodić. A pod maleni brodić mislimo na ovaj koncept od Hareide Designa, koji ne da je luksuzan, nego je toliko ekstravagantan da bi i ekipa u Dubaiju razmislila dva puta prije nego što naruči nešto takvo. Vjerovali ili ne – ima vlastitu plažu!

jahta1

jahta2

Neimenovani koncept je dugačak impresivnih 108 metara, a ima sve što jedna super-jahta mora imati: veliku dvoranu, bazen, vrt, helipad i već spomenutu vlastitu plažu, što je samo po sebi koncept unutar koncepta koji nam nije potpuno jasan. Ali dobro, koncepti obično imaju takve lude ideje koje vjerojatno nisu izvodive u stvarnosti … ili barem ne izgledaju tako dobro koliko zvuče!

jahta3

jahta4

Ovaj čamčić pokreće energija sakupljena iz ogromnih solarnih panela, a ako treba malo dodatne snage, tu je i klasični električni dizel-motor. Cijena za sada nije naznačena jer se radi o konceptu, ali u Hareide Designu ističu kako su spremni na proizvodnju ako se pojave zainteresovane stranke.

jahta5

jahta6

jahta7

Izvor: idesh.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti