Ova mama uči malog sina kako kuhati, ali i prati suđe i veš

Majka Nikkole Paulun objavila je na Facebooku fotografije svog malog sina kako kuha te sprema veš i suđe u za to namijenjene mašine. Njezin post zašto to radi i kako ne vjeruje da su poslovi u kući samo žensko zaduženje podijelilo je više od 55.000 ljudi, a likealo ga je 144.000.

“Učim svog sina kuhati i raditi kućane poslove. Zašto? Zato što kućni poslovi nisu samo za žene. Zato što će jednog dana možda živjeti sam i morati znati kako oprati veš i ne jesti vani svaku večer. Zato što će jednog dana možda željeti impresionirati svoju drugu polovicu skuhanim jelom koje je sam pripremio. Zato što će, jednog dana kad on bude imao djecu i suprugu, i on morati raditi svoj dio posla u kući i oko nje. Zato što živim u vremenu u kojemu se se svi žale da nas škola nije naučila kuhati, oprati veš, zavezati kravatu ili platiti porez. Zato što učeći svog sina kako napraviti sve ove stvari kako bi bio produktivan član društva i u kući i izvan nje, počinje SA MNOM.

Zato što je u redu dopustiti djetetu da bude dijete ali treba ih učiti putem i druge životne lekcije. Moj sin nikad neće biti prevelik “muškarac” da ne bi mogao kuhati ili raditi kućane poslove. On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak. Onaj koji će znati razvrstati svoj veš i pokositi travu. Zapamtite roditelji, muškarac koji vjeruje da on ne treba kuhati ili obavljati kućne poslove jednom je bio dječak koga nisu naučili boljem.”

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti