Ona je najzgodnija Bosanka: Udahnite duboko jer obara s nogu … (FOTO)

Trenutno je jedna od najpopularnijih zvijezda Instagrama

bosa2

Ono što je zanimljivo, porijeklom je iz BiH gdje je rođena tokom rata. Njena porodica je izbjegla u Švedsku gdje je ona  odrastala.

bosa5

Ona se na Instagramu potpisuje kao Ines Helene, a njeno pravo ime je Ines. Kada pogledate njene fotke, teško da biste mogli da povjerovati da Ines radi bilo šta drugo u životu osim što vježba i vodi računa o svom izgledu. Ova djevojka kako kaže radi od djetinstva, a kada je bila mala, pomagala je tati da prodaje novine, radila je neke honorarne poslove, a kasnije je radila i u domu za starija lica.

bosa4

Nakon što je u Švedskoj završila osnovno školovanje i to program koji je fokusiran na učenje jezika, odlučila je da školovanje nastavi u Londonu, a njen izbor bile se studije biznisa i finansija. Pored bosanskog i švedskog koje smatra svojim maternjim jezicima, govori još i španski i engleski jezik.

bosa3

Preko milion ljudi je prati na Instagramu, idefinitivno je jedna od najpoznatijih na ovoj društvenoj mreži.

A post shared by Ines Helene (@ini.helen) on

Ona u posljednje vrijeme pozira sve slobodnije a i popularnost joj proporcionalno tome raste, pa joj sada nije problem pokazati svoje grudi ili svoju zadnjicu. Ima šta i pokazati, ona je zaista savršenog i zgodnog izgleda.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti