Ona je najzgodnija BAKA na svijetu: Niko ne može da povjeruje koliko godina ima a momci je zbunjeno gledaju (FOTO)

Internet je prepun ljudi i različitih priča o pojedincima koji imaju veoma zanimljive živote ili izgledaju malo drugačije od ostalih, pa samim time njihove priče postaju zanimljive za veliki broj ljudi, a nemali broj takvih priča ili snimaka postaju viralne.

baba1

Žena o kojoj je u ovome tekstu riječ se zove Alice Vasquez, instruktorica je joge i ona je iznenadila svojih 18 hiljada pratilaca kada je priznala da ima 40 godina.

Ona je nezvanično proglašena najljepšom bakom na svijetu, a sama je priznala da je svoje prvo dijete dobila kada je imala samo 16 godina, a da je do svoje 40. godine uspjela posati i baka jer je i njena kći koja takođe ima 16 godina uspjela kao i ona da rodi svoje prvo dijete a njoj podari njenoga prvog unuka, a do sada već ima troje unučadi.

baba2

Međutim, ono što zbunjuje sve one koji je prate na društvenim mrežama je njen zaista mladolik izgled, a i ona sama priznaje da su njene dvadesete bile divlje, te da je stalno bila u pokretu, mada je već bila mlada mama, te da nikada nije zastala da na pravi način razmisli o svome životu, već je samo preživljavala.

Pohvalila se kako je svoj 40. rođendan proslavila kako dolikuje, uz bazen, ali i da je posjetila striptiz bar. O sebi misli kao o ženi koja ima 40 godina ali nije prosječna žena u tim godinama i da joj je želja da inspiriše neke druge žene da se ne sakrivaju iza toga jer se osjećaju staro.

baba3

Ipak treba istaći da kod Alice nije sve u genima, već da je ona na svoj mladoliki izgled potrošila i oko 50 hiljada eura, ali da je postigla rezultat koji je željela, te da većina mladih momaka misli da je njihova vršnjakinja i da uvijek budu šokirani kada im kaže da ima 40 godina, a kada im spomene i da je baka, najčešće im ispadaju vilice.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti