Ogroman metalni NLO u obliku kupe uslikan iznad jezera Erie (FOTO)

Još jedan vrlo zanimljiv slučaj viđenja NLO-a

erie

11. jula, 2018. godine stanovnik Hurona, Ohajo uslikao je čudni ogromni metalni objekat u obliku kupe koji je imao dva jarka svjetla sa donje strane. Letjelica je uslikana iznad jezera Erie prije nego je nestala.

Evo njegove ispovijesti.

Živim uz golf teren na jezeru Erie približno 1/4 milje daleko od vode. Nešto malo ranije bio sam vani na terasi i gledao sam u nebo kada sam primijetio da je nebo čisto, ali malo turobno. A zatim sam ugledao to čudno isparavanje slično oblaku koje je izgledalo skoro kao trag kojeg ostavljaju mlaznjaci.

U to vrijeme nije bilo vidljivih aviona na nebu, a visina na kojoj se trag nalazio bila je nešto niža. Činilo mi se da se proteže duž jezera. Uzeo sam mobitel i uslikao oblak, a zatim sam uslikao još dvije slike nakon 5-6 sekundi. A onda je oblak nestao. Nakon što sam pogledao u slike koje sam postavio ovo je ono što sam vidio. Ja sam ona vrsta osobe koja mora da vidi kako bi vjerovala. Ovo nije fotošopirano niti lažirano na bilo koji način. Ja sam vrlo skeptična osoba, ali ovo me tjera da postavljam pitanja. Koje je vaše mišljenje?

Izvor: strogopovjerljivo.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti