Objavila fotografije sa suprugom, no svi su primijetili samo jedno

Fotografkinja vjenčanja Jenna Kutcher (29) iz američke savezne države Wisconsin udata je za muškarca svojih snova, a fotografije s njim redovno objavljuje na društvenim mrežama.

jenna

No, njeni pratitelji često je ispituju kako je moguće da je “uhvatila tako zgodnog frajera” s obzirom na to da ona ima viška kilograma.

Njen suprug Drew, naime, ima savršeno “isklesano” tijelo dok je Jenna malo punija pa je mnogi kritikuju kako ga ne zaslužuje. Što je, naravno, potpuno pogrešno.

No, Jenna je sada odlučila stati na kraj svim zlim jezicima.

Someone once slid into my DMs and told me they couldn’t believe I had managed to land a guy as good looking as @kickingitwithkutch. I’ll be honest that I was taken aback. ✨ Part of my insecurity with my body has stemmed around being married to Mr. 6-Pack himself. Why should I, a curvy girl get him? I feel unworthy and when I write narratives in my head that because I am not thin, I don’t deserve him. This man has embraced every curve, every dimple, pound and pimple for the last ten years and has always me reminded me that I’m beautiful even when my inner dialogue doesn’t match. So yes, my thighs kiss, my arms are big, and my bum is bumpy but there is just more of me for him to love and I chose the man that could handle alllll that (and so much more!) ✨ I am so much more than my body, so is he, and so are you. Double tap if true love doesn’t see size. Photo by: @mrslindseyroman

Objavu dijeli JENNA KUTCHER (@jennakutcher)

“I sama sam se pitala kako ja, djevojka s oblinama, mogu imati njega, gospodina sa savršenim trbušnim mišićima? Zbog toga sam se osjećala manje vrijednom i kada bih se sjetila da nisam mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. No, ovaj muškarac prihvata svaku moju oblinu, svaku udubinu, kilogram i bubuljicu zadnjih 10 godina i stalno me podsjeća na to koliko sam predivna čak i kada ja to ne mislim (i kada se ne istuširam nekoliko dana)”, napisala je 29-godišnjakinja i zaključila:

“Moje ruke su velike, bedra se ljube, a stražnjica mi je neravna, no to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji se može nositi s time. Ja sam puno više od svoga tijela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu.”

Njenu objavu svi su podržali.

“Bože dragi, predivna si. Sretan je što te ima. On je u dobroj formi i to je dobro za njega, no sigurna sam da zna šta ima”, samo je jedan od brojnih komentara.

Izvor: fokus.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti