NLO trougaonog oblika dva puna sata lebdio iznad glavnog grada Pakistana: ‘Još uvijek ne znam šta sam to tačno snimio’ (VIDEO)

‘Ne vjerujem da bi neko uputio dron u područje grada u kojem živi većina vojnih oficira i vladinih funkcionera’, naglasio je autor snimka

Arslan Warraich (33) porijeklom iz Birminghama, puna dva sata je na nebu iznadglavnog grada Pakistana, Islamabada posmatrao nepoznati leteći objekt za koji je kazao da je bio trouglastog oblika.

Kamerom ga je uspio zabilježiti iz nekoliko uglova, a najbolje su ga mogli zapaziti stanovnici dijela grada poznatog kao DHA 1 u kojem žive imućniji Pakistanci.

“Snimao sam taj objekt punih 13 minuta, napravio niz fotografija. Sveukupno sam taj predmet posmatrao puna dva sata, ali još uvijek ne znam reći čemu sam to tačno svjedočio.”

“Golim okom činilo se kao da je u pitanju crna okrugla stijena. Međutim, kada sam upotrijebio zoom na kameri, mogao sam primijetiti da je otprilike u obliku trougla s jednim jasnim izbočenjem”, opisao je tu ‘letjelicu’ Warraich i dodao da objekt nije emitovao nikakva svjetla.

“Ne vjerujem da bi neko uputio dron u područje grada u kojem živi većina vojnih oficira i vladinih funkcionera”, naglasio je.

Izvor: net.hr/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti