Njemački ovčar zaplakao kao čovjek: Ovako nešto nikada niste čuli (VIDEO)

Organizacija Hope for Paws poznata je po svojim tužnim pričama s lijepim završetkom, no ova će vam sigurno rastopiti srce.

cuko2

Volonteri su dobili dojavu o napuštenoj kujici njemačkog ovčara koja danima luta i sakriva se od ljudi.

Kada su joj prišli, ponudili su joj komad mesa, a ona je počela plakati i tresti se. Uplašena i jadna, nije znala šta žele od nje.

Kako bi bili sigurni da im ne pobjegne, mrežom su okružili kombi i kontejnere iza kojih se skrivala. Kada su je uspjeli uhvatiti, dali su joj ime Rain.

Sirota kujica je bila strašno uplašena, kao da nije nikada bila u doticaju s ljudima. Rep je povila i glasno plakala. Njeni spasitelji nikada nisu čuli da pas tako jako plače od straha, to im je slomilo srce i znali su da joj moraju pomoći i staviti na sigurno čim prije. Strpljivo i polako su joj prišli i pomazili je, a ona se počela opuštati.

Rain je shvatila da joj ti ljudi žele pomoći i prišla je jednoj ženi, stavila joj glavu u krilo kao da joj želi reći hvala. Odvezli su je u veterinarsku bolnicu, gdje su je okupali i uredili.

Nakon samo dvije sedmice je udomljena, njeni spasitelji su joj došli u posjetu, a ona ih je dočekala veselo mašući repom. Dobila je i novo ime – Sassy Pants Dunbar i ima društvo još jednog psa.

Ova kujica je prošla puno toga ružnoga i zaslužila je svu sreću ovoga svijeta te dom pun ljubavi.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti