Nikad vam neće priznati ali … Muškarci žude da im u krevetu radite OVO

Povremena iznenađenja u krevetu mogu povećati vaše uzbuđenje, čineći vaše orgazme daleko snažnijim

intim

Dobri intimni odnosi zahtijevaju mnogo više od stimulacije erogenih zona i intimnih dijelova. Ako u predigru uključite i druga erogena mjesta, vi i vaš partner ćete se u krevetu puno više zabaviti i zabaviti. Na ljudskom tijelu mogu se naći mnoga osjetljiva mjesta, a pupak je jedan od njih. Na ovaj dio tijela je teško obratiti pažnju, što je velika pogreška.

Pa šta trebate učiniti? Nježno pređite usnama preko trbuha i dodirnite pupak. Prvo ga poljubite, a zatim vršite kružne pokrete vrhom jezika. Ako vama ili vašem partneru ne smeta malo ‘prljavštine’, namažite područje pupka čokoladnim ili voćnim sirupom, i ližite ga lagano.

Dodirnite ga po intimnom području istovremeno. Snažan orgazam je zagarantovan! Ako zabavljate svog partnera dok spavate, apsolutno je sigurno da vas on ili ona neće moći izbaciti iz glave i zaboraviti. Zapravo, sigurno će vam pokušati ugoditi nakon ovoga. Imajte na umu da je važno da oba partnera budu sretni u krevetu jer je to jedini način kvalitetnog intimnog života.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti