Ni POLICIJA ne može da mu pomogne: Ovaj čovjek ima PROBLEM koji bi svako POŽELIO!

Bašš mu je loše!

guido2

Njemački advokat Guido Grolle ovih dana suočava se sa “problemom” – već dvadesetak dana na posao dostavljaju mu picu koju nije naručio.

Ovaj advokat muku muči sa pozivima iz raznih picerija, koje ga obavještavaju da je njegova velika porudžbina na putu. Da stvar bude bizarnija, obavještenja o dostavi stižu mu i na mail.

Kako kaže, dobija picu za picom, u različita doba dana, a da ih uopšte nije poručio. U kancelariju mu je dostavlejno više od 100 pica iz nekoliko različitih picerija širom Dortmunda, a da on i dalje ne može da shvati zbog čega.

Za većinu ljudi to bi vjerovatno bila dobra vijest, da im i bez poručivanja svakodnevno stiže besplatna pica na posao. Ipak, za Grollea je ovo previše, jer ga učestale dostave ometaju u poslu.

Za sada nije poznato da li je neprekidna dostava djelo nekog manijaka opsjednutog picom, nezadovoljnog klijenta ili posljedica nekakve greške u internet službi za dostavu.

guido3

Da ne bude sve monotono, Grolle je počeo da dobija i nenaručeni suši i grčku hranu. Obratio se i policiji za pomoć, ali kako stvari stoje, nema velike koristi od toga.

Srećom, lokalni restorani i službe za dostavu počeli su da shvataju šta se dešava kada su primjetili da se pojavljuje veliki broj narudžbina na njegovo ime u kratkom vremenskom periodu, pa su počeli da provjeravaju narudžbu s njim prije nego što krenu ka njegovoj kancelariji.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti