NEPODNOŠLJIVI: 5 horoskopskih znakova sa najtežim karakterom

Sa nekim ljudima je veoma lako komunicirati. Često poslije prvog susreta možete osjetiti da ste pronašli srodnu dušu.

horos7

A sa drugima umije da bude veoma teško. Nikako ne možete da pronađete zajednički jezik. Sve živo im smeta …

Mnogi već znaju da među 12 znakova zodijaka ima 5 “najtežih”. Evo koji su to.

Škorpije – su nevjerovatno tvrdoglave. Ako nešto odluče, biće ih veoma teško odgovoriti. Ako ipak insistirate – naići ćete na njihovu tešku narav. Šta će vam to?

Neka rade ono što su zamislili i sami će učiti na svojim greškama. Sljedeći put biće obazriviji. Međutim, oni sebe ne smatraju tvrdoglavima, već upornima u postizanju svojih ciljeva.

Ponekad su Škorpije toliko nepodnošljive da čak ne želite ni da razgovarate sa njima. Ali, ipak im sve opraštamo, jer imaju dosta vrlina. Recimo, odanijeg prijatelja od Škorpije nećete pronaći.

Ovnovi – oni uvijek traže pravdu, čak i tamo gdje je nema. Oni će vam dokazivati da niste u pravu sve dok ne odustanete. Takvu tvrdoglavost, kao kod ovog znaka, nećete sresti ni kod Škorpije.

Rođeni u ovom znaku, često pokazuju svoju nepristupačnost i ravnodušnost. Ali, u stvarnosti su veoma mekani u duši i ranjivi.

Vodolije – često vjeruju u to da samo one znaju kako treba postupati u određenim situacijama. Iz sve snage će i vas ubjeđivati u to. Ne nasjedajte!

One lako mogu okriviti nekoga i ne vole da slušaju pravdanja. Vodolije imaju poseban um, ali su često okupirane emocijama.

A osim toga Vodolije su veoma impulsivne. Do bjesnila ili tačke ključanja, mogu dovesti i najmirniju osobu.

Lavovi – mnogi smatraju da je njihov težak karakter prouzrokovan njihovom arogancijom. To je zaista tako.

Ali kada skinu svoju krunu, pretvaraju se u obične ljude. Pokušajte bolje upoznati ovaj horoskopski znak i bićete prijatno iznenađeni.

Rakovi – imaju dosta mana. Ali, dok jedni horoskopski znakovi pokušavaju da ih sakriju, Rakovi ih otvoreno demonstriraju. Na taj način oni smatraju da to nihov karakter čini unikatnim.

Govore oštro, ponekad vrijeđaju a zatim sve to pripisuju svom jedinstvenom karakteru. Jednostavno, ne dozvolite da budete povrijeđeni.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti