Neobični predmeti na Marsu: Komadi stijena ili skulpture koje su izradili vanzemaljci?

Poznati teoretičar zavjere tvrdi da se radi o skulpturama koji predstavljaju umjetnički rad vanzemaljaca. Iz NASA tvrde da je ipak u pitanju efekat pareidolije

mars1

Teoretičar zavjere Sottt C. Waring, koji sebe predstavlja kao iskusnog lovca na NLO, uočio je i opisao neobične skulpture koje se navodno nalaze na Marsu kao ručne radove vanzemaljaca. Ističe da se radi o statuama muškarca, žene i djeteta za koje se pretpostavlja da su ih napravili pripadnici bića koji ne žive na našoj planeti, mada relevantnost njegove procjene ostaje krajnje upitna.

Waring, koji je prethodno navodno špijunirao neidentifikovani leteći objekat u Oblasti 51, kao i “azijsku Atlantidu” na morskom dnu u blizni Japana, ponovo je skrenuo pažnju, ovog puta na potencijalne ručne radove vanzemaljaca na Marsu, što se može uočiti na fotografijama NASA.

Detaljno govoreći o svojim pronalascima u svom blogu “NLO Sightings Daily”, Waring tvrdi da se na fotografiji nalaze statue muškarca, žene i djeteta, a skulpturu žene opisuje kao “Mona Liza sa Marsa”.

mars2

– Statua žene ima veoma uočljiv zeleni ogrtač, na kojem se vide nabori ispod nje. Ima dugu kosu do ramena, a ruka joj je prekrivena rukavom ogrtača do zgloba, gdje joj se boja ruke pretvara u ružičastu. Njen lik je nesumnjivo lik čovjeka ženskog pola – napisao je on u deskripciji predmeta koje je vidio na slikama.

– Muškarac (koji se nalazi ispred nje) takođe ima zelenu odjeću i ružičastu ćelavu glavu. Izgled djeteta ne može jasno da se uoči, samo se vidi da je u sjedećem položaju, sa nogama naprijed, a rukama iza sebe – rekao je.

Waring je ranije iznio niz tvrdnji u vezi sa raznim predmetima koje je navodno pronašao na fotografijama NASA, poput vanzemaljske tehnike na asteroidu Benu ili vanzemaljske baze na površini Mjeseca, ali američka svemirska agencija je njegovo izlaganje opisala kao dio efekta pareidolije – psihološki fenomen gdje ljudi vide prepoznatljive oblike u oblacima, stijenskim formacijama ili na drugi način nepovezane objekte ili podatke.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti