Nekada je gladovala i radila na njivi, a sada je slavna manekenka koja broji milione

Ruskinja Irina Shayk sa 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od djevojke sa sela koja je radila na njivi u Rusiji, postala je super model, ima milionski bankovni račun, zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, postala je majka …

ir1

Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, otkrila je nedavno u jednom intervjuu.

Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvjezdane visine.

ir2

Naime, ona je živjela od 40 eura nedeljno, a jela je samo rižu, jer nije imala novac da kupi bilo šta drugo.

“Morala sam da sadim krompir i paradajz jer je to bio jedan od načina da zaradim novac. Za to sam dobijala dolar po danu. Ljeti sam farbala lokalnu bolnicu, jer sam željela da kupim sebi cipele na štiklu. Moji nisu imali novca, nekada se dešavalo da gladujem i da nemam šta da jedem”, iskrena je bila Irina pričajući o svom teškom djetinjstvu u Rusiji.

ir3

Sve se promjenilo njenim odlaskom u Pariz.

“Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći porodici. Uopšte nisam govorila engleski. Živjela sam u malom stanu u Parizu, koji sam djelila sa drugim djevojkama. Imale smo po 40 eura nedjeljno za trošak. Nedjeljom bismo dijelile rižu, jer nam više nije ostalo para. U ponedjeljak ujutru išle bismo metroom sa jednim eurom u džepu do agencije, kako bismo dobile sljedovanje za narednu sedmicu”, ispričala je Ruskinja.

ir4

Irina ne krije da je za to vrijeme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumijevanje kolegica. Često su joj se smijale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe.

Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju.

Njeno bogatstvo se procjenjuje na četiri miliona dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bradleyem Cooperom sa kojim je dobila i dijete.

Izvor: ddl.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti