Nekad se slikala za naslovnice, a danas je beskućnica i ovisnica koja jede iz kontejnera

U beskućnici i ovisnici o metamfetaminu koja živi na ulicama Venice Beacha u Los Angelesu rijetko ko bi prepoznao nekadašnjeg modela i suprugu zvijezde Baywatcha. 

Loni Willison (37), bivša supruga glumca Jeremyja Jacksona (koji je u Spasilačkoj službi glumio Mitchevog sina Hobieja) na ulici živi od 2016., a kako navodi Daily Mail, ovisna je o kristalnom metamfetaminu i ima problema s mentalnim zdravljem. 

Fotografi The Suna susreli su je dok je gurala kolica sa svojim stvarima, a rekla im je da se osjeća “sasvim dobro” te da se nije čula s bivšim suprugom. 

“Nisam se čula s Jeremyjem. Ne želim razgovarati sa svojim prijateljima, sasvim mi je dobro. Ne želim da mi iko pomogne”, rekla je. 

Loni i Jeremy bili su u braku od 2012. do 2014. kad su se razveli, a ona ga je jednom prilikom optužila da ju je pokušao zadaviti u napadu bijesa. 

Za Sun je rekla da želi samostalno živjeti i da ima sve što joj treba. 

“Nemam mobitel. Imam hrane i imam gdje spavati. Tu i tamo imam nešto novca, a hrane ima dovoljno u smeću. Imam dovoljno”, rekla je. 

“Nikoga nije briga za mene i ja nikoga ne želim vidjeti, ako oni ne žele vidjeti mene”, ispričala je Loni, iako je poznato da su joj njeni prijatelji još 2018. u dva navrata pokušali pomoći. 

Kad je posljednji put viđena, prije dvije godine, ispričala je da su njeni problemi počeli kad je 2016. izgubila posao asistentice u centru za plastičnu hirurgiju. Kako nije mogla pronaći posao i više nije mogla plaćati stanarinu, završila je na ulici. 

Tada ju je Daily Mail spojio sa specijalistom za liječenje ovisnosti Larryjem Marinellijem, koji joj je ponudio mjesto u svom centru za odvikavanje, no Loni je odbila tretman i 24 sata kasnije već je bila ponovo na ulici. 

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti