Nakon topljenja leda ukazao se čudan objekat, ne znaju šta je …

Sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 metara, ‘objekat’ je izazvao brojne špekulacije i teorije zavjere. Mnogi su prvo pomislili da je riječ o nekoj od istraživačkih stanica

objekat1

Neobičan ‘objekat’ otkriven je na Antarktiku pomoću aplikacije Google Earth i niko nema pojma o čemu bi se moglo raditi. ‘Objekat’ se ukazao nakon topljenja leda, a očito je bio sakriven godinama.

Sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 metara, izazvao je brojne špekulacije i teorije zavjere. Mnogi su prvo pomislili da je riječ o nekoj od istraživačkih stanica, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

– Mislio sam da se objekat koristio u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao koordinate za lokacije svih poznatih istraživačkih stanica na Antarktiku. Najbliža je norveška, koja se nalazi 320 km dalje, kazao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom ‘Conspiracy Depot’.

Jedan pobornik teorija zavjera smatra kako je ovo otkriće zapravo nuklearni bunker za svjetske moćnike i elitu, dok su drugi uočili da cijelo područje izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti