NA ŠTA JE DANAS SPALA: Nekad slavna pjevačica i glumica, simbol ljepote i privlačnosti 90-tih, danas živi od stare slave

Carmen Electra bila je devedesetih velika zvijezda i jedna od najzgodnija žena svijeta, ali danas je priča malo drugačija.

carmen3

Karijeru je započela kao plesačica, a život joj se promijenio kad je upoznala pjevača Princa, uz čiju je pomoć uspjela izdati svoj prvi singl i plasirati se u zvjezdanu orbitu.

Svjetsku slavu stekla je glumeći u kultnoj seriji “Spasilačka služba”.

Ljubila je slavne face, a udala se za veliku košarkašku zvijezdu Denisa Rodmana. Poneseni ljubavnim zanosnom i na krilima strasti, Denis i Carmen vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu, ali su, nakon samo devet dana, tražili poništenje braka. Rodman je izjavio da nije bio priseban kad je oženio Carmen, a četiri mjeseca nakon cijelog ekscesa, zauvijek su se razišli. Ipak, njihova kratka veza dobro je dokumentovana u tabloidima, jer su privlačili pažnju opscenim ponašanjem na crvenim tepisima i stalnim izmjenjivanjem nježnosti bez obzira na to gdje se nalazili.

Carmen je bračne zavjete, nakon Rodmana, izmijenila 2003. s gitaristom Daveom Navarrom, a svoj su brak i udvaranje zabilježili u rijalitiju koji se prikazivao na MTV-ju. Nakon tri godine zgrtanja novca na račun otkrivanja vlastite intime, rastali su se.

Zatim se zaručila za još jednog muzičara Roba Patersona, ali do braka nikad nije došlo, i to zbog njegove nevjere. Zanosnu Carmen varao je sa mladom pjevačicom, kojoj je bila plesačka mentorica. Nakon tog ljubavnog brodoloma, pala je u naručje Simonu Cowellu.

carmen4

Nakon što je i ta veza propala, Carmen je počela kročiti životom solo, a sudeći prema fotografijama partija u Las Vegasu koje su se upravo pojavile – izgleda bolje nego ikad. U kostimu mačke Carmen zabavlja goste i promoviše svoju privlačnost. Od velike zvijezde i prepoznatljivog TV lica spala je na posao hostese na partijima. No, iako više nije slavna, mora se priznati da i dalje odlično izgleda.

Izvor: bhdijaspora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti