MLADA MAMA (18) NA UDARU ŽESTOKIH KRITIKA: Pa čime to hrani svoju šestomjesečnu bebu?!

Beba je imala svega nekoliko mjeseci kada joj je majka, tada uposlenica Burger Kinga, davala pržene krompiriće

Britanka Jamie-Leigh Gibson (18) otkrila je kako je svojoj šestomjesečnoj kćerki davala hranu iz McDonald’sa, a tim priznanjem pokrenula je burnu raspravu i mnoštvo negativnih reakcija. Njezina sada jednogodišnja djevojčica Aniyah i dalje često uživa u burgerima i krompirićima, a mnogi roditelji osudili su potez ove majke. Ona se brani tvrdnjom da je njezina kći potpuno zdrava.

“Niko od mojih prijatelja ni porodice nije rekao ništa negativno ni bezobrazno, ali komentari na moju objavu bili su izuzetno ružni. Mnoge starije žene nisu bile oduševljene, ali ne smeta mi to, ipak ih ne poznajem lično”, izjavila je 18-godišnja mama nakon što su je brojni roditelji zasuli negativnim komentarima.

“Doktor moje kćerke i ja znamo da je ona zdrava i sretna. Mislim da ljudi koji vas ne poznaju ne bi trebali imati pravo glasa o tome šta vaše dijete jede”, dodala je iznervirana Gibson.

McDonald’s je samo poslastica

Beba je imala svega nekoliko mjeseci kada joj je majka, tada uposlenica Burger Kinga, davala pržene krompiriće, a čim joj se pojavio prvi zub, s pet mjeseci, pojela je pola hamburgera. Iako su je prijatelji upozorili da se dijete može ugušiti tako suhom i konkretnom hranom, majka se time ne zamara.

“Svako ko me poznaje zna da joj dajem brzu hranu i rekli su da je to opasno. Oni se više boje da će se dijete ugušiti, ali ne vidim problem jer moja kći jede i voće i povrće. Uz to je još uvijek i dojim, tako da dobija dovoljno nutrijenata. McDonald’s je samo poslastica. Ona ga jako voli i uživa u svakom Happy Mealu”, objasnila je Gibson.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti