VEĆI NLO NIKAD NIJE SNIMLJEN: Iz dubine svemira izronio je tačno ispred Međunarodne svemirske stanice (VIDEO)

U početku nismo znali šta zapravo gledamo, ali nakon nekoliko trenutaka pored ISS pojavio se divovski objekat s narandžastim svjetlima

Otkako je NASA u martu 2017. na svom službenom YouTube kanalu počela da prikazuje kretanje svoje svemirske stanice, s hiljadama zaljubljenika u svemir koji su sve to uživo pratili, do dana današnjeg ne postoji snimak većeg NLO,  ukoliko je uopšte riječ o NLO, a ne o nekoj optičkoj iluziji.

Ono što je izazvalo ogromnu pažnju svih koji su gledali snimak jeste pojava neobičnog i ogromnog NLO koji se u jednom trenutku iz mraka stvorio ispred Međunarodne svemirske stanice (ISS).

Na forumima je odmah počela burna rasprava o tome šta bi misteriozni objekt mogao da bude, a NLO entuzijasti još proučavaju video materijal kako bi utvrdili o čemu je zapravo riječ.

“U početku nismo znali šta zapravo gledamo, ali nakon nekoliko trenutaka pored ISS-a pojavio se divovski objekat s narandžastim svjetlima koja su se ubrzo ugasila. Odmah smo posumnjali na NLO”, rekli su ufolozi.

Izvor: urbancube.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti