MISTERIOZNA RUPA NA ANTARKTIČKOM OSTRVU: Pećina za šta? (VIDEO)

Ogromna misteriozna rupa na udaljenom ostrvu na Antarktiku ponovo je primjećena na Google mapama, što je pokrenulo velike rasprave, a ljubitelji teorija zavjere dobili su novu temu za razmišljanje …

Na kanalu thirdphaseofmoon na YouTubeu objavljen je video-snimak na kom se vidi struktura koja izgleda kao džinovska pećina. Dva detalja su posebno zanimljiva posjetiocima kanala: porijeklo rupe i njena impresivna veličina. Rupa je visoka čak 83 metra, a široka 73 metra.

Oni smatraju da bi u ovu pećinu potencijalno moglo da stane na stotine, ako ne i na hiljade ljudi.

– Neobična struktura koja vodi do ulaza liči na stepenište. To je dovoljno veliko da svemirske letjelice, ili čak sredstva naše vojske mogu da pristupe ovom ulazu, rekao je Brett Cousins, osnivač tog kanala na najpopularnijoj video-platformi.

Posjetioci kanala još dodaju da bi džinovska struktura mogla biti skrovište za vladin projekat koji je skriven od javnosti, odnosno tajna baza američke vojske.

Inače, koristeći Google mapu, Blake i Brett Cousins objavili su 2007. godine snimak na kome se takođe vidi zagonetna rupa, koja je nekoliko meseci kasnije nestala.

Izvor: opusteno.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti