Misterija koja traje 45 godina: Vanzemaljski TV prenos (VIDEO)

U novembru 1977. godine prekinut je televizijski program britanske televizije Southern Television.

Kada je emisija prekinuta, zvuk emitovanja zamijenjen je glasom za koji se tvrdilo da predstavlja Galaktičku komandu Ashtar tj. da je to emitovanje prenosa vanzemaljca po imenu Vrillon.

– Budite mirni i slušajte, jer vaša šansa možda neće doći ponovo. Vrillon.

Emitovanje ovog prenosa dobilo je naziv “Wow signal”. Ovaj događaj je možda jedan od najboljih primjera da se dokaže postojanje vanzemaljaca i da nas slušaju. Ovaj prekid dogodio se na samom početku programa. Slika je počela da se gubi, a iz televizora je dolazio dubok glas. “Prenošenje” poruke trajalo je 6 minuta.

– Ovo je glas Vrillona, predstavnika Ashtarske galaktičke komande. Svih ovih godina vidjeli ste nas kao svjetlo na nebu. Obraćamo vam se sada u miru i sa mudrošću kao što smo to uradili sa vašom braćom i sestrama na cijeloj planeti. Javljamo se da vas obavijestimo o sudbini vaše rase i vašeg svijeta kako biste svojim bliskima mogli saopštiti kojim smjerom moraju da idu kako bi izbjegli katastrofu koja prijeti vašem svijetu i bićima u svjetovima oko nas, započeo je Vrillon.

Glas je objašnjavao da Zemlja ulazi u novu eru koja bi mogla donijeti mir i harmoniju za cijelo čovječanstvo. Glas je potom nastavio sa upozorenjem da je vrijeme za zabranu svih oružja za masovno uništenje:

– Sva vaša oružja zla moraju biti sklonjena. Vrijeme konflikta je sada prošlost, a rasa čiji ste sada dio može nastaviti na više nivoe evoje evolucije ako se pokaže dostojnom da to učini. Imate malo vremena da naučite da živite zajedno u miru i dobroj volji. Mi smo posmatrali vaš razvitak, kao i što ste vi posmatrali naša svjetla na nebu. Ima mnogo više bića oko vaše Zemlje, od onoga što vaši naučnici priznaju.

Ova poruka nikad nije ponovljena na televiziji, niti je ikada objašnjena, kao ni šta se dogodilo. Jedini odgovor je bio da je neko hakovao u sistem. Ali niko nikad nije preuzeo zasluge za ovo, a pritom je sačuvao tajnu skoro 45 godina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod:

Izvor: redportal.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti