Majka fotografisala kćer na samrtnoj postelji, a onda se uznemirala kada je vidjela šta se krije na fotografiji!

Ni jedan roditelj ne bi trebao nadživjeti svoju djecu, no to se nažalost dogodilo Sarah Danbury iz Lincolnshire-a u Engleskoj.

amy3

Sarah je majka troje djece, a 19-godišnju kćer je sahranila nakon što je izgubila bitku sa tumorom.

Svega nekoliko sedmica prije njene smrti, Sarah ju je fotografisala u bolničkom krevetu. Nakon toga fotografiju je vidio cijeli svijet, a evo i zbog čega.

Amy (19) je obolila od teškog oblika tumora jetre. Bila je svjesna da su šanse za preživljavanje minimalne, te je odlučila svoje posljednje dane provesti u krugu najmilijih. Prisustvovala je vjenčanju svoje majke i suosjećala se sa djedom koji je takođe bolovao od iste bolesti. Time je dokazala da je hrabra djevojka, koja se neće prepustiti bolesti i plakati, već se boriti do kraja.

Amyin djed je preminuo godinu dana ranije, nakon čega je ona bila još odlučnija nastaviti se boriti. Nažalost, tumor je bio jači. Nedugo poslije, Sarah je fotografisala svoju kćerku u bolničkom krevetu, ali kada je malo bolje pogledala fotografiju uočila je nešto neobično na zidu iza Amy. Svjetlost je bacala figuru nalik na anđela.

“To je moj anđeo čuvar”, rekla je Amy kada je vidjela fotografiju.

Tri sedmice poslije, Amy je preminula. Njena majka je poslije objavila fotografiju na društvenim mrežama i svi se složili da je moguće da je njen djed čitavo vrijeme pazio na svoju unuku i da su sada sigurno negdje zajedno.

Rijetko koga ova priča može ne dirnuti u srce. Počivaj u miru, Amy.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti