Mačke usvojile psiće!

Ona stara “slažu se kao pas i mačka” mogla bi dobiti sasvim novi kontekst nakon sljedeće priče.

Mačke koje imaju svoje mačiće usvojile su dva psića koji su ostali bez svoje majke. I brinu se o njima kao o svojim mačićima!

Majka ovih psića poginula je, odnosno udario ju je auto dok je prelazila cestu. S druge strane ceste pronađeni su njezini psići, njih dvoje te su odmah poslani u dom za napuštene životinje. Psići su bili stari tek oko dvije sedmice, dakle potpuno nemoćni da sami prežive u tom okrutnom svijetu u koji su naglo bačeni nakon što im je majka poginula.

Sve se dogodilo u američkom gradiću LaGrange.

Psići su, na ideju volontera u skloništu, odmah preraspodijeljeni na dvije mačke koje imaju leglo. Sumnjalo se da će akcija uspjeti jer se zna dogoditi da mačke odbace onoga ko im se ubaci u leglo, međutim čuda se ipak događaju. Naime, obje su mačke bez problema prihvatile prinove u svoju ionako veliku porodicu te se nastavile brinuti o psićima kao da su njihovi!

Ekipa iz skloništa imala je i plan za “zlu ne trebalo” pa su se tako pripremili da ih, ako mačke odbace psiće, počnu hraniti zamjenskim mlijekom jer nije bilo šanse da se hrane bilo kojom suhom hranom. Srećom pa im priručni plan nije ni trebao.

Izvor: macke.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti