LOPOV JE UPAO U RADNJU I UPERIO PIŠTOLJ U DJEVOJKU: Ono što se desilo narednog minuta promijenilo im je živote

Smišljajući kako da zaprosi svoju djevojku, jedan mladić se dosjetio zaista bizarne i reklo bi se, neumjesne šale, zbog čega je vjeridba ovog para postala viralna.

proposal1

Njegova devojka Chanel, sa kojom ima troje djece, pamtiće taj trenutak dokle god su živi i sve dok je interneta.

Naime, Raymond Juliano odlučio je da za potrebe ovog ljubavnog čina svoju dugogodišnju vjerenicu zaprosi dok se pred njima odvijala “pljačka”, a za koju je on angažovao sve aktere.

Dok su stajali u prodavnici, u nju je ušao “pljačkaš” koji je uz lažni pištolj prvo uzeo novac iz kase, a zatim se ustremio ka prestravljenoj Chanel i njenom momku koji su se nalazili na drugom kraju radnje. Nakon što je došao do njih, “pljačkaš” je pitao Chanel da li ima djecu. Uplašeno, ona je odgovorila da ima troje i navela njihove godine. Tada je u priču ubacio i Raymonda. Kada je dobio potvrdan odgovor, usljedilo je novo pitanje, koje je poslužilo kao šlagvort za neobičnu vjeridbu.

– Kako si onda neoženjen čovjek? Gdje joj je prsten? Ne vidim prsten! – rekao je “pljačkaš” nakon čega je zavukao ruku u vreću sa plijenom, izvukao vjerenički prsten u kutiji i dodao ga Raymondu.

– Šta čekaš? – vikao je.

Tada se Raymond okrenuo ka svojoj prestravljenoj vjerenici. Kada je začula pitanje koje svaka djevojka želi da čuje, Chanel nije mogla da vjeruje svojim očima i ušima.

– Da li si ozbiljan?! – pitala ga je.

Raymond joj je objasnio da je sve bila šala, a Chanel, iako uplašena i ljuta, rekla je “da”.

Da bi odobrovoljio djevojku i nadoknadio joj pretrpljeni strah i stres, odveo je djevojku na putovanje u New York, gdje su išli u vožnju kočijama po Central parku.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti