NOVI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO BiH: Svekar ju je upucao u grudi, pa je “OVJERIO” U GLAVU

Neđeljko Popadić (67) upucao je snahu Ilijanu (41) sa ukupno četiri hica iz pištolja, potvrdila je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

ubica1

Tri hica Neđeljko je žrtvi ispalio u grudi, a nakon toga ju je “ovjerio” hicem u glavu iz neposredne blizine.

– Ovakav način ubistva nije bio afekat i uveliko će uticati na visinu zatvroske kazne, koja će nakon sudskog postupka biti izrečena ubici – objasnio je jedan izvor iz istrage.

Podsjetimo, Popadić je 31. marta oko 19.55 sati u porodičnoj kući hicima iz pištolja ubio snahu Ilijanu Popadić.

Prema nezvaničnim informacijama, Popadić se prvo posvađao sa unukom, koja je nakon rasprave otišla do prijateljice. Nekoliko trenutaka kasnije posvađao se i sa snahom.

Motiv svađe, prema verziji osumnjičenog koju je ispričao tokom kriminalističke obrade, je što se žrtva “slobodnije ponaša”, te što mu navodno nije napravila ručak.

ubica2

Ilijana Popadić

Dok se osumnjičeni pravdao da je netrpeljivost prema žrtvi trajala duži period, komšije, rodbina, ali ni radnici nikada nisu čuli bilo kakvu raspravu između osumnjičenog i žrtve.

Prema izjavi rodbine, Neđeljko je radni vijek proveo u Njemačkoj.– Tamo je sagradio kuće, kao i ovdje. Sin mu je u vrijeme tragedije isto radio u Njemačkoj, a Ilijana je završavala školovanje takođe da ode na rad kao medicinski tehničar.

Dan nakon ubistva Neđeljko je trebalo da ode za Njemačku na ljekarski pregled – ispričao je blizak član rodbine Popadića.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti