LJEKARI UBIJEĐENI DA ALUMINIJSKA FOLIJA LIJEČI: Od bolova u leđima, do gripe i prehlade, EVO KAKO

Mnogi alternativni doktori tvrde da aluminijska folija može biti odlična zamjena za štetne i skupe lijekove.

alu1

Ruski i kineski iscjelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.

Čak se i psihoterapeut Wilhelm Reich, učenik poznatog i cijenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize S. Freuda, u nekoliko svojih stručnih djela osvrnuo na praksu i način ove vrste liječenja.

Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih doktora, aluminijska folija vrlo efikasno i brzo može eliminisati …

  • bolove kičme, vrata, ruku, koljena, stopala, zglobova
  • bolove u mišićima
  • posljedice upalnih procesa
  • postoperativne ožiljke
  • opekotine

Ruski naučnik A.V. Skvorcov slijedećim riječima opisuje njenu čudesnu moć:

“Kod iscjeljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijske folije.  U ljudskom organizmu postoje posebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje.

alu2

Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, uslijed čega se narušava i energetska prehrana matičnih ćelija. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja.”

Oblozi protiv bolova u mišićima i zglobovima 

Prema uputama kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih doktora, aluminijska folija se u svrhu liječenja upotrebljava vanjskom terapijom.

Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima.  Učinkovita je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna).  Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

Primjena:

Položite aluminijsku foliju na bolno mjesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da djeluje cijeli dan ili tokom noći.

U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, koljena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i takođe učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom ljepljivom trakom.

Terapiju provodite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 sedmice.

Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

alu3

Tretman protiv gripe i prehlade

Aluminijska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija.

Tretmanom aluminijskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lijekova, nadjačati čak i jaku prehladu.

Tretman protiv upala trebate provoditi na sljedeći način:  Foliju omotajte oko stopala u 5-7 slojeva, a između svakog sloja folije stavite pamučnu tkaninu ili papir.

Ovu oblogu ostavite da djeluje oko sat vremena, a potom je skinite. Nakon 2 sata, stavite novu oblogu koju takođe ostavite da djeluje sat vremena. Slijedi druga pauza od dva sata, a potom stavite i posljednju, treću oblogu. Liječenje traje sedam dana.

Svejedno je koju stranu folije koristitite – jednako su djelotvorne.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti