Kako od samo 30 kvadrata napraviti ČUDO OD STANA! (VIDEO)

Zvuči nevjerovatno, ali mladi par iz Hong Konga uspio je u svoj novi dom od samo 30 kvadrata da smjesti dnevnu sobu, kućno kino, dio za vježbanje i spavanje, kuhinju, kupatilo i prostor za odlaganje stvari.

micro

Mladi par iz Hong Konga želio je da živi u malom i praktičnom stanu koji ima sve. Ali na raspolaganju su imali svega 30 kvadrata svog novog stana, pa je ispunjenje želje bio veliki izazov i za njih, ali i za dizajnere koji su im pomagali u tom poduhvatu.

Međutim, rezultat koji su ostvarili bio je fascinantan, a stan koga zovu “transformer” potpuno je oduševio internet.

Naime, u samo 30 kvadrata nalaze se dnevna soba, kućno kino, dio za vježbanje i spavanje, kuhinja, kupatilo i prostor za odlaganje stvari, tj. sve što im je potrebno za život kakav su sanjali.

Zvuči nevjerovatno, ali sve se postiže pomoću pokretnih zidova, regala, kreveta na izvlačenje, pa čak i kuhinjskih elemenata. Kreveti se izvlače iz zida, iz radne ploče se izvlači sudoper, a kada za kupanje postaje krevet.

Stvari se odlažu na najpraktičnijim policama koje su mogli iskoristiti, a najveći kutak za čuvanje stvari je u podu.

U njihovom stanu, uprkos skromnom broju kvadrata, ima mjesta i za kućne ljubimce, pa su čak i mačke dobile svoj prostor za penjanje i uživanje, a njihove činije se izvlače iz fioke i ne “kradu” prostor.

Kako sve to izgleda pogledajte u ovom video zapisu i uživajte u čarima jedne od najpraktičnijih mini kuća koje smo do sada vidjeli.

Izvor: kucastil.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti