Jedna od najvećih ex YU ljepotica živjela je kao u HOLIVUDU, ali je zbog sina sve napustila!

Zvali su je ženom s hiljadu lica, a ta titula donijela joj je sedamdesetih i osamdesetih godina nastupe u brojnim jugoslovenskim zabavnim emisijama

bri

Bila je jedna od najvećih ljepotica bivše Jugoslavije, no ovu Miss nije sretna sudbina iz mladosti pratila i kasnije u životu.

Biljana Ristić odabrana je kao 22-godišnja djevojka za Miss Jugoslavije 1972. godine, a kasnije je slavu kapitalizirala i postala televizijska voditeljica, pjevačica te jedna od najpoznatijih tadašnjih imitatorica.

Zvali su je ženom s hiljadu lica, a ta titula donijela joj je sedamdesetih i osamdesetih godina nastupe u brojnim jugoslavenskim zabavnim emisijama. Osim ljepote, kao kćer jugoslavenskog diplomata, Biljana je imala i inozemno obrazovanje, školujući se u New Yorku. Diplomirala je filologiju i mladost provela živeći holivudski scenarij.

Jedan od najmoćnijih muškaraca svog vremena

Da uz ljepotu i mladost dolazi i takav muškarac – nije ništa čudno. Tako se Biljana udala za jednog od tada najutjecajnijih ljudi jugoslavenskih medija. Tijekom uspješne televizijske karijere postala je supruga Dušana Mitevića, moćnog čovjeka koji je bio na čelu tadašnjeg TV Beograda.

bri2

U sretnom braku dobili su i sina Adama, zbog kojeg su u konačnici napustili Srbiju 1999. godine i otišli u Budimpeštu. Po povratku je medijima Biljana ispričala da su morali otići jer su im prijetili da će im oteti sina. Kako bi ga zaštitili, napustili su Beograd, a svega 10 mjeseci kasnije Dušan je preminuo. Nastavila je život u Budimpešti i borila se sama sa svojim sinom. Danas živi na relaciji Beograd – Budimpešta, dok je njezin Adam uspješan fotograf i redatelj.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti