Javljanje Španca koji je ‘zapeo’ u 2028. godini: “Život mi je noćna mora, saznao sam istinu …”

Španac Javier stekao je slavu na internetu zbog svojih objava u kojima tvrdi da živi u 2028. godini. Tvrdi da je ostao sam na svijetu, da su ljudi misteriozno nestali, ali i da je napokon otkrio razlog iza svega …

Španski bloger i tiktoker poznat samo kao Javier sakupio je više od sedam miliona pratitelja na društvenim mrežama zbog svojih dramatičnih objava. Ovaj mladić tvrdi da živi u 2028. godini i da je ostao sam na svijetu. Na društvene mreže kao dokaz postavlja fotografije praznih ulica svoje rodne Valencije, ali i ostalih španskih metropola koje je pretražio u potrazi za ljudima. Tvrdi da nikoga nije pronašao. Da je ljudska rasa skroz nestala.

Ovih dana, nakon manje pauze, opet se obratio svojim pratiteljima.

– Godinu dana zatvoren sam u paklu ove dimenzije. Ne znam šta mi se događa i zašto mi se to događa. Moram pronaći izlaz, moj život je noćna mora – napisao je Javier uz snimku na kojoj šeta praznim ulicama Valencije.

U idućoj objavi, snimljenoj u parku, otkrio je kako ipak nije sam na svijetu.

– Posljednjih nekoliko sedmica primijetio sam da životinje izlaze iz svojih skrovišta. Nisam više sam na svijetu, mislim da sam pronašao razlog nestanka. Strah me je – poručio je u snimku na kojem se vide ptice.

Od svojih pratitelja iz sadašnjosti traži pomoć. U prijašnjim je objavama govorio kako je gladan, kako nema više gdje pronaći hranu i da ne zna koliko još dugo može izdržati. Tvrdi kako internet i električna energija i dalje ‘vrijede’.

 

Iako broj njegovih pratitelja na internetu svakodnevno raste, većina je, u najmanju ruku skeptična. Ali manji broj publike stvarno vjeruje da je Javier ostao sam na svijetu. Boje se što ih čeka u idućim godinama.

– Vi, koji ne vjerujete, pa pogledajte samo snimke. Jeste li na njima vidjeli ljude? Šta vam još ne treba. Nije to jedan snimak, nego stotine njih – pišu Javierove pristaše.

@unicosobreviviente♬ Infinity – Jaymes Young

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti