Javili su da joj je dečko umro: Dvije godine kasnije srela ga je ŽIVOG I ZDRAVOG!

Djevojci su rekli da je njen dečko mrtav, a ona ga je nekoliko godina kasnije srela, živog i zdravog kako radi u lokalnom restoranu.

rachel

Kada se vratila u svoj rodni grad i s prijateljicom stala u obližnji restoran, ugledala je svog bivšeg živog i zdravog kako radi tamo. “Bila sam u potpunom šoku.”

Prije nego je stigla da se suoči s njim, zamolili su je da napusti restoran, a ona je odlučila da razgovara s policijom koja nije mogla ništa da uradi jer je to bila “njena riječ protiv njegove”. Istog dana uveče, ponovo joj se javila majka bivšeg koja ju je optužila da je napravila scenu u restoranu i da je zahvaljujući njoj njen sin dobio otkaz. Cijeli ovaj događaj i dalje nije potpuno jasan Rachel i dan danas ne razumije zašto se to sve dogodilo. Najviše žali što nije uspjela da sjedne s njim lice u lice i razgovarati o svemu. “Imam nekoliko neodgovorenih pitanja”, rekla je.

Rachel iz Australije, bila je u vezi koja liči na bilo koju tinejdžersku romansu, a za dečka je rekla da je stvarno dobar, sve do jednog dana kada je izgubio posao i tražio od nje nekoliko hiljada dolara da mu pozajmi.

Nešto od novca joj je vratio, ali kada su nekoliko mjeseci kasnije raskinuli odbio je da joj vrati ostatak i prestao da odgovara na poruke. Stvari su postale još čudnije kada su njegovi prijatelji obavijestili Rachel da je namještaj iz njegove kuće počeo da nestaje. “Namještaja nije bilo, kreveta, svega …”, objašnjava ona. Prva priča bila je da je otišao u komunu u Queensland, ali Rachel baš i nije vjerovala u to. Prije nego što je uopšte počela da istražuje njegova mama joj je poslala poruku da je njen sin, a Rachelin biši dečko – preminuo.

“Kada se sad toga sjetim zvuči zaista glupo, ali nemate razloga da nekome ne vjerujete. Nećete sigurno tražiti dokaz o smrti.” Rachel je patila na svoj način i nakon nekog vremena krenula dalje.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti