IZGLEDA VAM KAO NORMALAN PORODIČNI FOTO? Nemate pojma šta se krije iza ovog naoko idiličnog prizora

Nadala se da će njezin post oraspoložiti sve one koji misle da su loši roditelji – i čini se da je upalilo

hall1

Biti roditelj nije lak zadatak, uprkos svim onim namještenim fotografijama na društvenim mrežama koje nas u to pokušavaju uvjeriti. I dok se neke porodice čine kao da sve drže pod kontrolom, druge su malo iskrenije po tom pitanju. Jedna takva mama je i Australka Carly Hall sa svojih četvero djece.

U sklopu kampanje koja promoviše “pravo roditeljstvo”, Hall je podijelila sliku svojih klinaca kako piju smrznute napitke dok dvoje mlađih spavaju. “Zaspala sam i nisam stigla spremiti svoju sedmogodišnjakinju za školu danas, tako da jednostavno nije ni otišla. Starijim kćerima sam kupila napitke, dok su mlađi spavali – samo kako bih mogla popiti kafu u miru (za odvojenim stolom) i pregledati Facebook ignorišući ih”, napisala je iskrena majka upravo na Fejsu uz fotografiju koja prati tekst.

‘Niko nema pojma’

“Pomislila sam da bi vam moja priča mogla poslužiti kao mjerilo”, zaključila je Hall. Nadala se da će njezin post oraspoložiti sve one koji misle da su loši roditelji – i čini se da je upalilo. “To je ono što radimo da potpuno ne poludimo”, neko je komentarisao. “Lijepo je vidjeti da mame pokazuju i svoje ne tako savršene dane. Previše je lažnih instagramskih fotografija zbog kojih se osjećamo kao da nešto krivo radimo, a zapravo niko nema pojma što se uistinu događa”, dodala je korisnica.

Hall, čija djeca imaju sedam, četiri i dvije godine te 12 sedmica iznenadila se pročitavši sve te pozitivne poruke koje su stizale u komentarima na sliku. “Samo sam se nadala da će moja objava nasmijati nekolicinu mama, osobito mlađih, koje se stvarno jako trude.”

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti