ISTINA O PUTINOVOJ KĆERKI I NJENOM RAZVODU! Koštala ga je mnogo živaca, a i određenih dionica, evo o čemu se radi!

Katerina Vladimirnovna Tihonova, tajanstvena Putinova kćerka o kojoj se malo zna, razvela se od najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova (36) sa kojim je u braku bila od 2013. godine.

cera1

On je pet godina proveo kao član najmoćnije porodice u Rusiji, a nedavno se razveo od Katerine i okrenuo se svojoj ljubavnici iz Londona, Žani Volkovoj.

cera2

Veza tajkuna i Žane trajala je i dok je Kiril bio zvanično u braku sa Katerinom – prvi put dvoje ljubavnika viđeno je u javnosti prošle godine. Pored toga, tu je i slika sa Dana zaljubljenih prošle godine, koju je okačila Žana, a preko lica muškarca nalijepila je smajlija. Danas je jasno da je u pitanju upravo tajkun, i upravo je ta slika skupo koštala Kirila.

cera3

“On stvarno ima hrabrosti. Vjerovatno zahvaljuje Bogu što je živ iako je ostavio Putinovu kćerku”, komentarišu ljudi.

cera

Ne znamo kako je ostao živ, ali zna se da mu je Putin nakon vjenčanja darovao dionice “Sibura”, petrohemijskog giganta, koje mu je oduzeo nakon ovih skandaloznih slika. Ne samo to, tajkun je odjednom počeo i da posluje sa gubicima. Slučajnost? To vjerovatno sasvim dovoljno govori o tome šta Putin misli o svemu, iako zvanično ništa nije komentarisao jer je cijela njegova porodica obavijena misterijom koju on odbija da razriješi. Iako nikada nije zvanično rekao koliko ima djece, zvanične informacije kažu da ima dvije ćerke. Ono što je o njima otkrio su šture informacije – da nisu slavne, da se ne bave politikom i da su školovane u Moskvi. Pored Katerine, tu je i Marija, koja je u braku takođe sa biznismenom, ali iz Holandije.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti