ISPOVIJEST: Kada sam vidjela šta se nalazi u maminom telefonu, mjesec dana nisam mogla sebi doći

U životu nam se mnogo  puta desi da nas drage osobe razočaraju. Uvijek se pitamo zašto kada smo prema njima bili uvijek dobri.

mama3

Ovo je priča koja ne govori o slučaju kada vas razočara momak ili djevojka. Ovdje se radi o roditelju. Naime, jedna djevojka se razočarala u svoju mamu nakon što je pronašla nešto u njenom telefonu.

“Imam 22 godine i živim s mamom, ali naš odnos i nije baš dobar. Ne svađa se samo sa mnom, nego i sa ostalim ukućanima. Uvijek je ljuta, nervozna i svašta nam kaže. Čak me jednom poželjela istjerati iz stana nakon jedne svađe.

Možda pomislite kako je do mene, ali nije. Uzoran sam student, ne pijem i ne pušim, šta još može poželiti jedan roditelj. Ne izlazim sa svakakvim momcima ali izgleda da joj to nije dovoljno. Radim, ne čekam da  dobijem od nje novac, ali opet ne valjam.

Jednog dana sam provalila šifru na njenom telefonu i ostala bez teksta onim što sam vidjela. Naime, tamo sam pronašla njene slike sa ljubavnikom, te  poruke koje ukazuju na to da ju je prevario. Zato je  stalno bila ljuta pa se na nas istresala. Razočarala sam se, više ne znam šta da radim. Kada mi srce nije puklo. Ne znam da li bih kome trebala reći, kako? Trebala mi je biti uzor, a ona se ovako ponaša.”

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti