Hrvatski fudbaler cijelom selu otplatio kredite i dobio urnebesnu poruku!

Imotska krajina ponosna je na Antu Rebića, koji je prve korake napravio u Vinjanima Donjim. Cijeli kraj gori, sprema se nezapamćen doček. Uz cestu za Vinjane postavljeni su plakati s njegovim likom. Samo neko s kamenim genima može raditi ono što radi Rebić na svjetskom prvenstvu.

Bez respekta, zabija iz voleja s 20 metara i dribla golmana jedan na jedan. Rebić svojim probojima na krilu i lomljenjem protivnika u trku diže stadion na noge. Igrač koji je donedavno bio “treća liga” danas vrijedi 50 miliona eura. Ali u Imotskom znaju da ga lova neće promijeniti. Već je dobio poruku da se ne troši puno u finalu, jer ga iduće sedmice čeka turnir na balote u Runovićima.

ante2

Rebićev najbolji prijatelj Lovro Šindik, s kojim je nekad igrao u u Splitu i u mladim selekacijama Hrvatske, ispričao je za austrijski list Heute koliko je Ante povezan s rodnim krajem.

“To je malo mjesto, nedaleko Splita. Ante je otišao s 19 godina u Italiju, ali nije zaboravio odakle je otišao. Svima u selu platio je kredite, tu živi oko 500 ljudi”, otkrio je Šindik gestu koja će se prepričavati.

“Hrvatska uz ovako srčanu igru može apsolutno sve, idemo do kraja”, dodao je Rebićev najbolji prijatelj.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti