Halid Bešlić operisan u Njemačkoj

Poznati bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić (65) operisan je prije nekoliko dana u jednoj bolnici u Munchenu.

lidha1

Bešlića je operisao profesor Milomir Ninković, koji danas glasi za jednog od vodećih svjetskih plastičnih hirurga.

Novinari dnevnog lista “Avaz” razgovarali su sa Halidom, kojima je potvrdio da je sve sada u redu.

“Evo vašeg ranjenog junaka”, izjavio je Bešlić u šali. Poznati pjevač je kod profesora Ninkovića, naime, imao zakazanu kontrolu, a prije toga je u jednom telefonskom razgovoru otkrio o čemu je zapravo bila riječ:

“Imao sam rekonstruktivnu operaciju svog nosa. Disanje mi se vremenom naglo pogoršalo, a htio sam to malo i estetski popraviti. Sa profesorom Ninkovićem sam se zbog toga dogovorio da to u Munchenu uradim. Loše sam disao i to mi je već počelo da smeta u zadnje vrijeme. Mijenjali smo malo hrskavice, malo se promijenilo sve to i estetski, ali je disanje uglavnom bilo najvažnije. Riješio sam u januaru da to sve uradim, jer sam u tom mjesecu slobodan od obaveza. Tako je na kraju i bilo i evo me”, rekao je on za bh medije.

lidha2

Pjevač je takođe zakazao i kontrolu da bi se mogli izvaditi konci, a ovom prilikom je priznao da ga boli rana koju ima.

“Jako sam otekao, boli me, ali dobro je sve”, izjavio je pjevač.

Proslavljeni folk pjevač je inače, da se podsjetimo, 2009. godine prvi put operisao svoj nos, kada je doživio saobraćajnu nesreću, pa se moralo zbog toga intervenisati. I tada je imao probleme sa disanjem, te je zbog toga zatražio pomoć, ali je napokon sada riješio svoje probleme. Kaže da je to bilo dobro urađeno kad je nastradao, ali ga je malo opterećivalo disanje poslije.

lidha3

“Trpio sam to sve, ali eto, riješio sam sad taj problem. Na bolovanju sam do kraja ovog mjeseca. Što se tiče pjevanja i nastupa, mogu pjevati. Važno je da se ovaj otok povuče.”

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti