GODINA VELIKIH PROMJENA: Ova 4 znaka doživjeće najviše POZITIVNIH stvari u 2019. godini!

Vrijeme je novogodišnjih odluka i skoro svi planiramo da promijenimo nešto ili se riješimo nekih starih navika.

nova1

Slijedeće godine ćete smršati pet kilograma, redovno ćete ići u teretanu, napokon ćete počistiti sve ormare i baciti ili pokloniti gomilu odjeće i obuće koju ste skupljali godinama, a vrijeme je i da raskinete vezu koja vas muči već dugo vremena? Ali, s promjenama ne ide baš uvijek onako bismo to željeli. Na neke možemo uticati, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvijezdama. Ova četiri znaka očekuju velike promjene u 2019. godini – nabolje!

Jarac

Nova 2019. godina će biti fenomenalna godina za Jarca! Posebno mu se smiješi poslovni uspjeh, a i slijedeće godine će osobe rođene u znaku Jarca pronaći hrabrost da isprobaju nove, lude stvari. Ovaj horoskopski znak će biti motivisan kao nikada i apsolutno je spreman za promjene.

Ovan

I Ovnovima zvijezde predviđaju puno promjena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se dogoditi puno pozitivnih stvari 2019. – na poslu i u privatnom životu. Oni koji su u vezi doživjeće preporod, a solo Ovnovima smiješi se nova ljubav.

nova2

Lav

Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja i da uživa kad je u centru pažnje. Rijetko pravi planove – živi iz dana u dan i skoro nikad ne razmišlja o budućnosti. To će se promijeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje i početi konačno da razmišlja dugoročnije i da mijenja stvari.

Vaga

Uravnotežene, izjednačene i uvijek orijentisane na dobrobit drugih – takve su obično Vage. To ponekad može da bude naporno i da troši puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku rijetko misle na sebe. Međutim, to će se 2019. godine promijeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj znak će biti aktivniji i pronaći će nove mogućnosti da se konačno napuni energijom.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti