Fotografija sa svemirske stanice užasnula eksperta za NLO-e: “Ta su bića gigantska, motre nas …”

Ogromno biće zelene boje, veličine oko 200 metara, prošlo je pored naše međunarodne svemirske stanice, tvrdi ekspert za NLO-e Scott Warren koji je podijelio i fotografije tog događaja kao dokaz …

Scott Warring, urednik web stranice koja se bavi vanzemaljcima i NLO-ima te samoprozvani stručnjak za to područje u razgovoru za britanske medije podijelio je svoje dosad najveće otkriće. Ovaj muškarac kaže da već 15 godina svakodnevno posmatra fotografije s međunarodne svemirske stanice, ali da se nikad nije susreo s nečim poput ovoga …
– Ogromno zeleno biće prošlo je pokraj svemirske stanice u jednom trenutku. Zapamtite, ta stanica je velika oko 100 metara, a ovo je bilo nešto dvostruko veće – započeo je svoju priču Scott i odmah nastavio:
– Svima vam je vidljiva ova figura ogromnog zelenog bića. Jesam trijezan sam. Nisam lud. Vidio sam što i vi. Nemam drugo objašnjenje za ovaj fenomen nego da je riječ o nekakvom gigantskom svemirskom biću. Ove fotografije su nastale uz pomoć infra-crvene kamere, a ja već godinama tvrdim da je to jedini način za ‘uhvatiti’ vanzemaljce i dokaze o njihovom postojanju – priča uzbuđeni Warring, piše Daily Star.
Prije nekoliko mjeseci teleskop Hubble snimio je u prostranstvu svemira nešto što jako nalikuje na ljudsko oko. Objasnili su kako se radi o galaksiji, ali nisu svi, pogotovo ljudi poput Warringa, bili uvjereni da im se servira istina.

Po njima, naš svemir je prepun gigantskih vanzemaljaca čije nam namjere još uvijek nisu poznate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti