DREVNI MARS: CIA deklasifikovala ono što je nađeno na Crvenoj planeti (VIDEO)

NASA je 2011. godine uspješno lansirala rover “Curiosity” u svemir, i nakon 8 mjeseci leta konačno je sletio na Mars. NASA je tada bila oduševljena, jer je prema dotadašnjim istraživanjima Mars bio najbliža planeta nalik Zemlji u Sunčevom sistemu, i željeli su da saznaju da li će Mars jednog dana moći da podrži život.

Zbog toga su na Curiosity postavljeni instrumenti, za ispitivanje geoloških i klimatskih uslova na Marsu. Međutim, ono što NASA nikada nije očekivala, je da će u uzorcima tla pronaći dokaze postnuklearnog rata, “xenon-129”.

Ovo otkriće je šokiralo Johna E. Brandenburga, fizičara zaduženog za NASA projekat. Moguće je da se “xenon-129” nađe u prirodnim sredinama, ali samo u oblastima visoke geološke aktivnosti.

Ipak, tamo gde je “Curiosity” prikupljao uzorke tla, nije bilo povezanih geoloških aktivnosti. John je izjavio: “Pokazao sam ovo nekolicini stručnjaka za nuklearno oružje, i oni su potvrdili da je ovo potpis nuklearnog oružja. Ne postoji drugi proces koji može stvoriti takav ksenonski spektar.”

Ekspert je donio takav zaključak, jer je koncentracija “xenona-129” u uzorcima zemljišta veoma visoka. To je više od 2,5 puta više od “xenona-129” koje proizvode ljudi prilikom testiranja nuklearnih bombi, i stoga bi jedini zaključak bio da je rezultat postnuklearnog rata.

“Govorimo o nuklearnom oružju veličine ‘Empire state buildinga’, koje je palo iz svemira i detonirano kilometrima iznad površine”, rekao je fizičar.

Prisustvo određenih elemenata na Marsu, ukazuje na to, da je došlo do nuklearne eksplozije, ili eksplozija na površini Marsa, u nekom trenutku u istoriji planete.

Ovo nas podsjeća na Boriska Kiprijanoviča, dječaka koji je tvrdio da je sa Marsa, koji je više puta rekao, da je viša civilizacija na Marsu postojala davno, i da je na kraju uništena u strašnom ratu. Da li je možda mislio na nuklearni rat? Gledajući trenutnu svjetsku situaciju, ne može se ne zabrinuti, da ako se u budućnosti na Zemlji dogodi nuklearni rat, sutrašnja Zemlja bi mogla da liči na današnji Mars.

Takođe je otkriveno, da je CIA u dosijeu sa kog je skinuta tajnost, priznala, da je davno poslala specijalni istražni tim na Mars, i da je tokom te istrage otkrila i uspješno ušla u piramidu.

Važno je napomenuti da gornji dokazi nisu samo tračevi, već deklasifikovane informacije koje su dali sami fizičari NASA-e, a mogu se naći i na samom sajtu CIA-e. Dakle, koje su druge nevjerovatne tajne otkrivene tokom nedavnih istraga od strane SAD, i šta je bilo skriveno unutar te ogromne piramide?

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti