DOKTOR TVRDI: Kad imate dovoljno ovog vitamina, ne možete da imate rak!

U svojoj knjizi dr Harold Manner tvrdi da je procenat izlječenja viši od 90 odsto, a ujedno navodi i listu namirnica bogatih ovim važnim vitaminom.

cancer3

Rak je postao toliko rasprostranjena bolest, koja više nije rezervisana samo za starije ljude, već od njega masovno oboljevaju mlade osobe, pa čak i bebe.

Jedini dostupan zvanični lijek jeste hemoterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju i “otrovom koji liječi”, jer pored kancerogenih, ubija i zdrave ćelije i tako uništava imuni sistem.

Međutim, jedan ljekar kategorično tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17!

Naime, on poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva oticanje tkiva, kao i promjene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Vjerovalo se da je ovo bolest, sve dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina C.

Dr Harold W. Manner je profesor biologije i načelnik biološkog odjeljenja na Univerzitetu u Chicagu.

“Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17”, tvrdi on.

Savjeti doktora Mannera za liječenje kancera

Doktor Manner vjeruje da je, pošto je po njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgra iz koštice kajsija. Naime, on smatra da je lijek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina – poznatijeg i kao vitamin B17.

Takođe, on savjetuje da treba jesti klice pšenice, za koje se vjeruje da su čudesni lijek koji spriječava i liječi rak. Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance ima i u košticama jabuka.

U svojoj knjizi pod nazivom “Smrt kancera”, dr Manner tvrdi da je procenat izliječenja raka pomoću leatrila veći od 90%. Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

Namirnice bogate vitaminom B17

Koštice i sjemenke voća: jabuke, kajsije, breskve, kruške i suhe šljive (najbolji izvor amigdalina)

Varivo: kukuruz, grah, leća, grašak, grah sorte Lima, boranija

Orašasto voće: Gorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem

Bobičasto voće: crni dud, borovnica, aronija, kupine, maline i jagode

Žitarice: susam i laneno sjeme, ovseni griz, ječam, tamni pirinač, pšenični griz, proso, raž, heljda, šećerna trska

Vitamin B17 može se naći i u pivskom kvascu i pulpi bundeve.

Doktor upozorava na još jedan važan faktor rizika – hemikalije koje dospijevaju u organizam putem hrane.

Obavezno vodite računa da dobro isprete ruke nakon pranja, kao i sudove nakon što ih operete tečnošću. Ako vam na posuđu ostanu tragovi hemikalija, kada na njega stavite vruću hranu ili piće, oni će upiti otrove u sebe i završiće u vašem tijelu.

Što se tiče uklanjaja otrova sa voća i povrća, Manner savjetuje da istrljate koru solju i isperete vodom.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti