Da li je ovaj snimak NLO-a jednostavno previše dobar da bi bio istinit? (VIDEO)

Na snimku, napravljenom sa prozora putničkog aviona, vidi se čudan objekat koji se naizmjenično približava i udaljava.

Iako se mnogim snimcima na kojima su navodno usnimljeni NLO-i zamjera to što su previše nejasni, previše mutni, ili napravljeni predaleko da bi se uopšte vidjelo šta je na njima, ponekad se dešava i potpuno suprotno – snimak bude toliko jasan da je prva misao koja padne na pamet da je suviše dobro da bi bilo istinito. Ovaj snimak je upravo takav slučaj.

Prema pisanjima medija, snimak je prvobitno na Twitteru objavila žena koja je letjela kući iz Chicaga, kada je snimila objekat kroz prozora aviona.

Djeluje da se čudna letjelica za trenutak udaljava, onda se podudara sa brzinom aviona na nekoliko sekundi, a zatim nestaje jednako brzo kao što se pojavila, a da pritom ne ostavlja vidljive tragove.

“Kada sam letjela kući iz Chicaga, vidjela sam nešto sablasno; odmah sam pomislila – NLO, ali smatrala sam da to ne može biti moguće, pa sam onda pomislila da je vojni dron, ali ipak ne znam … šta vi mislite?”, napisala je ova korisnica Twittera.

Njen twitt je kasnije uklonjen bez objašnjenja. Da li je snimljeno nešto što nije trebalo biti snimljeno?

Iako se čini da je reakcija u videu iskrena, vrlo je moguće da bi NLO mogao biti ništa više do kompjuterski generisana slika, a fraza “predobro da bi bilo istinito” u ovom slučaju je možda ipak tačna.

Pogledajte snimak, pa procijenite sami.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti