Čudna bića visoka 3 metra snimljena na videu kako putuju brazilskim ostrvom

Brazilski planinari objavili su snimku koja je izazvala uzbuđenje jer ondašnji mještani vjeruju da su uspjeli snimiti nekoliko vanzemaljaca visokih oko 3 m.

Snimak prikazuje misteriozne likove kako stoje na vrhu brda u brazilskoj državi Paraná te imaju neobične pokrete ruku.

Snimka “vanzemaljaca” postala je viralna na društvenim mrežama gdje ljudi postavljaju pitanje šta bi to moglo biti.

“To su stvarno čudni likovi. Imaju čudne pokrete ruku. Vjerujem u to. Nismo jedini stanovnici ovog svemira”, piše jedan komentator.

Drugi je primijetio: “Proučavajući snimku, zaključujem da je to prava osoba. Izgleda kao da ima dvogled ili kameru. To je majica vezana oko glave”.

Neki su bili skeptični: “Kako to da su svi ti vanzemaljci snimljeni u lošoj rezoluciji? Očito zato da ne možemo vidjeti štapove koji ih drže”.


Engleski fudbaler Peter Crouch, visok 201 cm, takođe je podijelio snimak, šaleći se: “Bili smo na porodičnom odmoru, molim vas da poštujete našu privatnost u ovom trenutku.”

Čak su se i vlasti države Paraná šalile na račun navodnog viđenja: “Naše ljeto dolazi iz drugog svijeta. Čak i čudna bića dolaze ovdje da uživaju na našoj obali”.

Ovaj “incident” dolazi samo nekoliko dana pošto je bizarna teorija urote izbila o navodnom posjetu vanzemaljaca Miamiju.

Videosnimci na društvenim mrežama prikazivali su ljude kako bježe iz trgovačkog centra Bayside u centru Miamija na Novu godinu, dok su policija i sirene kružile oko trgovačkog centra. Policija je objavila da reaguje na izvještaje o tučnjavi više od 50 maloljetnika u trgovačkom centru, što je dovelo do slanja policije radi kontrole gužve zbog odbijanja maloljetnika da napuste mjesto.

Međutim, to nije zaustavilo širenje bizarnih glasina na internetu, tvrdeći da su to područje posjetili vanzemaljci, s tvrdnjama da su visoki 3 m bili “napadnuti unutar i izvan trgovačkog centra u Miamiju”.

Čini se da su vanzemaljci iz Floride pobjegli od američke policije na zasluženi odmor na brazilskoj obali.

Izvor: hr.sott.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti