Stari zatvor za osuđenike na smrt je preuređen u pab: Odjednom su se počele dešavati čudne stvari

Bračni par Mc Culloh zakupio je pab u Egremontu, u Engleskoj, koji je nekada bio zatvor za osuđene na smrt, a zatim su se počele dešavati čudne stvari.

Jednom je barmen A. Karen sišao u podrum da promijeni plinsku bocu i jedna od dvaju teških unutrašnjih vrata su se zalupila za njim, iako nije bilo ni daška promaje. Ostao je zarobljen pola sata.

Jedan od gostiju, Frank Leech, bio je u baru kada je eksplodirala prazna čaša.

Vlasnica paba, Donna Mc Culloh, imala je čudne doživljaje u kuhinji, koja se nalazila iznad starog podruma. Gledala je kako se pećnice uključuju i isključuju iako nisu uključene u struju.

Ona kaže: – Drugi put, napustila sam kuhinju na trenutak i krenula u bar. Kada sam se vratila, jedan dugački nož bio je zariven 5-6 centimetara u zid. Niko nije mogao da uđe u kuhinju, a nož je morao biti zaboden silnom snagom! Nadalje, jednom drugom prilikom dok sam radila u kuhinji, keltski krst koji sam nosila oko vrata se usijao!

Njen muž Peter priča sljedeće: – Kad je naš uposlenik otišao u podrum, jer je jedna od pumpi za pivo kipila, našao je na tlu, ucrtan u so, oblik sličan dječijem zmaju, sa keltskim krstom ucrtanim u njega. Nikakva so, međutim, nije čuvana u podrumu, upravo zbog piva.

Mc Cullohovi su planirali da pozovu egzorcistu. Prethoni vlasnik, A. Gatewait, koji je držao kafanu 25 godina, kao i njegov otac prije toga, kaže da se tako nešto njemu nikada nije dešavalo. Izgleda da je sve to u vezi sa novim vlasnicima, ali zašto i o čemu se tu radi, niko nije odgonetnuo.

Izvor: conopljanews.net/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti