Cijeli svijet priča o mladencima iz Makedonije: Insistirali da im svi gosti ovo donesu na poklon!

Predivan je osjećaj kad se radost i sreća podijeli s nekim drugim, rekli su humani mladenci.

mladenci

Mladi makedonski par Ana i Igor Stojanov iznenadili su goste na svom vjenčanju kada su ih zamolili da im umjesto cvijeća i bombonjera, koje mladenci inače dobijaju uz svadbene poklone, donesu dječje igračke i slikovnice!

Oni su sve te igračke donirali Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, odakle i sami dolaze.

“Predivan je osjećaj kad se radost i sreća podijeli s nekim drugim. Upravo zato smo ja i moj suprug Igor odlučili putem svadbenih pozivnica od naših gostiju da zatražimo da nam umjesto buketa cvijeća ili bombonjera, donesu dječje igračke, bojanke, slikovnice da bismo mogli da ih doniramo Zavodu za rehabilitaciju djece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju. Moram priznati da su nas gosti prijatno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su donijeli za djecu kojima smo ih kasnije poklonili. Radost i osmjesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osjećaj se ne može riječima opisati. Želja nam je da ovaj naš gest bude podsticaj svim drugima koji planiraju da stupe u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna, jer uvijek je pravo vrijeme da se učini nešto dobro i humano”, izjavila je Ana.

Djeca i zaposleni Zavoda nisu krili oduševljenje poklonima koje su dobili od novopečenih mladenaca i njihovih gostiju.

“Ove dječje rekvizite koriste sva djeca u Zavodu, a najviše ona koja imaju veća oštećenja govora i glasa”, izjavila je direktorka Zavoda Aneta Đorđievska.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti