Bosanac prodaje “JUGIĆA” ZA BORBU PROTIV VANZEMALJACA, valjaćete se od smijeha zbog opisa! (FOTO)

Ovo je na toliko nivoa genijalno smiješno, pazite da ne padnete sa stolice!

warrior1

Na jednom regionalnom sajtu za kupovinu i prodaju svega i svačega našao se nevjerovatan oglas za “jugića” … I to ne bilo kakvog, već za model YUGO 45 Space Warrior!

warrior2

Prodavac je uz fotografije ovog nesvakidašenjeg vozila postavio i tekst koji je, u najmanju ruku, genijalan!

Oglas vam prenosimo u cjelosti:

“Vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1.066 KS, ubrzanje 0-1.000 = 15,6 sekundi, maksimalna brzina = nepoznata. Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip ap sajlu za šlepanje (ne morate je postavljati, samo je jednostavno otkačite sa pak tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu nestane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvjetljenje (više od 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svjetleći radio (BT, FM, USB, AUX), čip tjuning STAGE X, urađene mape glavnog računara. Vozilo uopšte nije uočljivo na putu, tako da može da se koristi i za druge svrhe, najčešće preljube. Oprema za svemir: Satelitski komunikator svih mogućih frenkvencija podešenih tako da ne ometaju kretanje vazdušnog saobraćaja, može da locira više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svjetlosnim godinama), obložen je neprobojnom folijom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odijela (4 kom). Na zahtjev kupca moguća bilo koja provjera ISKLJUČIVO U OVLAŠTENIM SERVISIMA!!! Zamjena moguća za neku običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače, ajkule, drakule ne prolaze.”

warrior3

Dakle, ako ste zainteresovani jer vam je neophodno vozilo za borbu protiv vanzemaljaca, u taj ljuti boj moći ćete da krenete za samo 999,99 KM!

Izvor: alo.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti